Jag hade ju en del strul med DHL i fredags. När jag ringde jag DHL och undrade vad de höll på med så talade ju kvinnan på telefon om att jag inte skulle få mitt paket på utsatt tid. Så jag undrade när de tänkte leverera och hennes svar var tvärsäkert “mellan 13:00 och 16:00 på måndag”. Så idag tänkte jag gå på lunch lite tidigare än jag brukar, vid 12, bara för att vara helt säker på att vara hemma till 13:00. Fast jag är nog lite misstänksam av mig ibland, så jag tog takeaway från Thai-kiosken tvärs över gatan, så jag hade uppsikt mot parkeringen utanför mitt hus hela tiden. 12:30 dök DHL-killen upp. Tur att jag är lite paranoid, för annars hade jag sluppit få mitt paket idag också.

Att DHL kallar den här typen av paket för “Day Definite” känns lite som ett hån.

Fast nu har jag fått mina prylar i varje fall, dags att sätta igång och jobba lite.